Professionals op het gebied van Office 365, SharePoint, Teams

Efficiënt kunnen werken wordt voor ondernemers steeds belangrijker. Het hanteren van een efficiënte werkwijze speelt dan ook een steeds groter wordende rol binnen het bedrijfsproces. Daarvoor zijn echter wel de juiste tools nodig. Deze maken tijdsefficiëntie en doelgericht werken mogelijk. Tijdrovende werkprocessen worden overbodig. Daardoor blijft er meer tijd voor zaken die belangrijk zijn voor het succes van uw organisatie. Gebruik maken van Office 365 biedt dan de helpende hand. Voor SharePoint advies en development staan onze professionals dan ook graag voor u klaar. Dat geldt natuurlijk ook voor Office 365. We zijn dan ook niet voor niets dé expert op het gebied van SharePoint en Office 365.

Bedrijfsprocessen verbeteren met Office 365 advies en development

Elke organisatie kent zijn eigen afdelingen. Ze functioneren onafhankelijk van elkaar en hebben elk hun eigen database met informatie, contracten en bestanden. Deze informatie op de juiste manier beheren en bundelen kan lastig zijn. In veel gevallen krijgt u te maken met veelvuldige bestanden waardoor het overzicht verloren gaat. Om de informatie toch inzichtelijk te kunnen krijgen of eventuele aanpassingen door te kunnen voeren, moet er behoorlijk veel tijd en energie geïnvesteerd worden. Van efficiënt werken is dan geen sprake meer. Met de implementatie van SharePoint kan dat wél. Het aankopen van kostbare software of het gebruik van een timesheet is daardoor niet nodig. Voor SharePoint advies en development staan onze experts dan ook graag voor u klaar.

Office 365 (SharePoint & Teams) advies en consultatie

Binnen ons team hebben we tevens de beschikking over ervaren Office 365 consultants. Zij zijn gespecialiseerd in het vaststellen van uw bedrijfsprocessen, maar zorgen er ook voor dat deze processen tot in de kleinste details worden geoptimaliseerd. Hierbij kunt u denken aan het analyseren van de huidige processen binnen uw onderneming. Ze verzamelen de informatie die daardoor nodig is en onderwerpen deze aan een grondig onderzoek. Uiteraard betekent Office 365 advies en consultatie ook dat we u een op maat gemaakte oplossing bieden. Natuurlijk dragen we altijd zorg voor een uitstekende eindresultaat. Het eindresultaat kan een vernieuwd werkproces zijn, maar natuurlijk ook een op maat gemaakte configuratie en implementatie van Office 365 binnen de werkomgeving.

Onze services op het gebied van SharePoint en Office 365 zijn:

  • consultatie
  • optimalisatie
  • configuratie en implementatie
  • ontwikkeling van maatwerk oplossingen
  • opleiding

Microsoft Teams

Microsoft Teams wordt de laatste jaren populairder, chat-based manier van werken is zeer handing in kring van werknemers, waar men kan teams en binnen de teams kanalen creeren afhankelijk van de noden.

Skype for Business gaat weg, want Microsoft Teams neemt het over!

Voor SharePoint development en Office 365 advies en consultatie staan we voor u klaar. We weten als geen ander dat er expertise nodig is om bedrijfsprocessen te kunnen verbeteren en de omgeving goed te kunnen benutten. Binnen onze team beschikken we over ervaren experts en professionals op het gebied van Office 365, SharePoint, Teams ezv. Daarbij maken we gebruik van geavanceerde tools zoals Power Automate, PowerApps en Azure Functions. Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.