Dé IT specialist voor KMO en particulieren

Ons team is gespecialiseerd in het aanbieden van diverse IT-oplossingen. We werken niet alleen voor grote en kleine ondernemingen, maar onze diensten zijn ook beschikbaar voor particulieren. Hierbij kunt u denken aan het verbeteren van bedrijfsprocessen aan de hand van tools. Maar, ook voor oplossingen aangaande de IT-infrastructuur staan we voor u klaar. Voorbeelden daarvan zijn het ontwikkelen van op maat gemaakte software of het onderhouden van computersystemen, websites en platformen.

Het belang van op maat gemaakte IT-oplossingen

Elke onderneming kent zijn eigen unieke bedrijfsprocessen. Natuurlijk vraagt dit om een maatwerk oplossing. Binnen ons team bieden we niet alleen IT voor KMO’s, maar ook IT voor particulieren is één van onze specialiteiten. Binnen een grote of kleine onderneming gaat IT vaak over het optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen. Steeds meer ondernemers vinden het belangrijk om tijdsefficiënt en doelgerichter te kunnen werken. Binnen ons team zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van op maat gemaakte IT-oplossingen met behulp van Office 365 of SharePoint.

Ook particulieren kunnen gebruik maken van onze expertise en ervaring. Bijvoorbeeld als diverse apparatuur op de juiste manier op elkaar afgestemd moet worden. Hierbij kunt u denken aan het synchroniseren van tablets, smartphones en desktops. Uiteraard zorgen we ervoor dat elk programma op de juiste manier met elkaar correspondeert en synchroniseert. Met onze IT voor particulieren is het mogelijk om ook thuis van een uitstekend netwerk te kunnen profiteren. Tijdsefficiënt kunnen werken is ook binnen een woonomgeving van groot belang.

Slimme IT-oplossingen voor kleine en grote ondernemers

IT voor KMO zorgt voor een goede infrastructuur aangaande netwerken, programma’s en software. Maatwerk oplossingen zorgen er bijvoorbeeld voor dat het systeem naadloos in verbinding staat met andere apparatuur. Informatie is op deze manier altijd binnen handbereik. IT voor grote en kleine bedrijven draagt tevens bij aan een veilige opslag van bestanden of privacygevoelige informatie van klanten of bezoekers.

Binnen het team van Malikov BVBA staan we dan ook graag voor u klaar als het gaat om IT voor KMO of particulieren. Door onze ruime ervaring in dit vakgebied kunnen we u altijd voorzien van de oplossing die uw onderneming of bedrijfsproces nodig heeft. Natuurlijk voorzien we u daarbij ook graag van een goed advies. Eventueel op basis van een grondige analyse. Zo weet u zeker dat u kunt beschikken over een op maat gemaakte IT-oplossingen die tegemoet komt aan uw wensen én die van uw onderneming.